05 februar 2007

Intermezzo

Ok, na kratko, kako bo potekalo objavljanje postov v bližnji prihodnosti: hitro. Datum, do katerega moramo strniti zapiske vseh analitično prebranih odlomkov se bliža, zato bom probal vse dokaj hitro (in temeljito) objavljat. Pri tem mi seveda lahko pomagate - vidim, da obiskujete stran, vidim pa tudi, da vas je strah pošiljati prispevkov - verjetno iz neutemeljenega strahu. No, nikar; itak je vse anonimno, plus tega bi vsa "sramota" padla name, ker, če še niste opazili, je moje ime edino objavljeno na tej strani.

Torej, le pogumno in hitro do analitično prebranih odlomkov.

Mimogrede, v bližnji prihodnosti bo blog stilsko prenovljen in tako še privlačnejši za vaše vido receptorje.

Pa še blog s podobno vsebino bo objavljen kmalu, tokrat z naslovom Neznosna lahkost bivanja, ki ga bo vodil moj sošolec. You'll be up to date...

Do takrat... srečno!

Ni komentarjev:

POZOR!

Komentarji naj bodo samo v povezavi z romanom Pimlico. Prosimo, da vaši prispevki niso žaljivi in da ne vsebujejo besed, ki niso primerne za objavo. V nasprotnem primeru bodo izbrisani.
Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko tega bloga ali mnenjem in stališčem Silva Katalenića.
Vsa vsebina teh spletnih strani je last Silva Katalenića. Dovoljeno je kopiranje, kradenje in izposoja teh vsebin za lastne namene (za katere pa avtor teh spletni strani ne odgovarja).

Če želi kdorkoli karkoli prispevat za tale blog, naj piše na ta naslov: silvok@gmail.com