23 februar 2007

Naslovi za eseje

Počitnice se približujejo h koncu in vi ste že vse postorili za šolo (vsaj tak je bil prvoten načrt:). In ker ste zdaj potrti, ker ni več nič dela ostalo, vas čaka vikend in nima(s)te nobenih učnih načrtov, ali sploh kam bi se dali... sem vam jaz pripravil nekaj malega pa sladkega! Da boste svojo najljubš(o)/(ega) profesor(ja)/(ico) imeli še rajši in da vas bo ona/on imel(a) še rajši, ji/mu boste napisali esej ali dva ali tri ali štiri... na temo Pimlica. :)
Ampak ker ste preveč živčni, se ne morete spomniti niti enega pametnega naslova za te vaše že vnaprej prečudovite eseje - in tu jaz nastopim (pravzaprav moja kolegica iz Gimnazije Celje Center), da vam posredujem te naslove, ki so jih tudi sami dobili za domačo nalogo:

- Usodna zaznamovanost Nastje z Matjažem
- Usodna zaznamovanost Matjaža z Nastjo
- Matjažev odnos do družbe (preteklost in sedanjost)
- Matjažev odnos do Nastje
- Nastjin odnos do Matjaža
- Odnos med Nastjo in Matjažem - približevanje ali oddaljevanje?
- Matjažev odnos do žensk
- Mitja in Matjaž - njuno prilagajanje svetu
- Pimlico v očeh Matjaža, Nastje, Jonasa
- Odnos med Nastjo in Jonasom
- Ženski liki v romanu Pimlico
- Moški liki v romanu Pimlico
- V vsakem od nas je nekaj matjažastega
- V vsakem od nas je nekaj nastjastega (to sem sam dodal)
- Matjaževo samoiskanje
- Odnos med Matjažem in Nastjo - ljubezen ali navajenost
- Matjaževa zvestoba komu ali čemu?
- Motiv alkoholizma

Ave phun, g33ks!

POZOR!

Komentarji naj bodo samo v povezavi z romanom Pimlico. Prosimo, da vaši prispevki niso žaljivi in da ne vsebujejo besed, ki niso primerne za objavo. V nasprotnem primeru bodo izbrisani.
Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko tega bloga ali mnenjem in stališčem Silva Katalenića.
Vsa vsebina teh spletnih strani je last Silva Katalenića. Dovoljeno je kopiranje, kradenje in izposoja teh vsebin za lastne namene (za katere pa avtor teh spletni strani ne odgovarja).

Če želi kdorkoli karkoli prispevat za tale blog, naj piše na ta naslov: silvok@gmail.com