20 april 2007

Predstavitev glavnih oseb v Deklevinem romanu Pimlico

Ga. Irena Florjančič, prof. na Gimnaziji Škofja Loka, je napisala predstavitev oseb in odnosi med njimi v kratkih alinejah. Gradivo pa lahko najdete tukaj (doc. - za dol poteg) ali tukaj (v HTML obliki). Priporočam (še posebej dobro za domače naloge ali podobne zadeve)!




To gradivo ni bilo odobreno s strani avtorice. Poskusil sem stopiti v kontakt z njo preko e-pošte, vendar je le-ta meni neznana (oz. je nisem našel na Googlu). V primeru pritožbe s strani avtorice, bo ta post odstranjen v najkrajšem možnem času.

Ni komentarjev:

POZOR!

Komentarji naj bodo samo v povezavi z romanom Pimlico. Prosimo, da vaši prispevki niso žaljivi in da ne vsebujejo besed, ki niso primerne za objavo. V nasprotnem primeru bodo izbrisani.
Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko tega bloga ali mnenjem in stališčem Silva Katalenića.
Vsa vsebina teh spletnih strani je last Silva Katalenića. Dovoljeno je kopiranje, kradenje in izposoja teh vsebin za lastne namene (za katere pa avtor teh spletni strani ne odgovarja).

Če želi kdorkoli karkoli prispevat za tale blog, naj piše na ta naslov: silvok@gmail.com