07 januar 2007

Preverjanje 1. celostnega branja Pimlica

V šoli smo začeli obravnavati Pimlico. Datum je bil postavljen na 4.1.2007 in do takrat smo moral prebrati roman vsaj 1x. Sledilo je preverjanje, da je naša prof. dobila vpogled v naše dojemanje knjige.

Za lasten, boljši vpogled v svoje nadaljnje razmišljanje in pisanje esejev, priporočam, da tudi sami odgovorite na spodnja vprašanja; morda vam bodo prišla prav v prihodnje (ali pa imate enostavno preveč časa).





P.S.: Ne se ozirat na 5. vprašanje (naša šola stoji v Rogaški). Sam sem odgovoril, da je omenjena v brezveznem kontekstu in je tam samo zato, da vznemiri prebivalce Rogaške. :)

Ni komentarjev:

POZOR!

Komentarji naj bodo samo v povezavi z romanom Pimlico. Prosimo, da vaši prispevki niso žaljivi in da ne vsebujejo besed, ki niso primerne za objavo. V nasprotnem primeru bodo izbrisani.
Komentarji in mnenja obiskovalcev tega bloga izražajo izključno stališča posameznih avtorjev in niso povezane z uredniško politiko tega bloga ali mnenjem in stališčem Silva Katalenića.
Vsa vsebina teh spletnih strani je last Silva Katalenića. Dovoljeno je kopiranje, kradenje in izposoja teh vsebin za lastne namene (za katere pa avtor teh spletni strani ne odgovarja).

Če želi kdorkoli karkoli prispevat za tale blog, naj piše na ta naslov: silvok@gmail.com